Bugatti раздаде първите 100 броя Chiron на новите собственици и

...
Bugatti раздаде първите 100 броя Chiron на новите собственици и
Коментари Харесай

Вижте малките детайли, които правят Bugatti Chiron толкова бърз

Bugatti раздаде първите 100 броя Chiron на новите притежатели и към този момент се усеща удобно да покаже високотехнологичните елементи на модела. Неколкократният победител от " 24-те часа на Льо Ман " Анди Уолъс направи дълбокото гмуркане към това, поради което Chiron стана толкоз специфичен.

Двигателят на автомобила е извънредно солиден и ни е мъчно да си представим, че той се обитава в задната част на колата. Уолъс обърна внимание и на специфична клапа, която управлява въздуха, влизащ във всичките четири турбокомпресора при високи обороти. Вниманието към детайла от страна на Bugatti е толкоз необикновено, че те са сложили логото си даже на карбоновите нишки и тук-там, които мъчно се или въобще не се виждат.
The latest set in the Ultimate range has arrived! The @LEGO_Group® Technic 42083 #Bugatti #Chiron super sports car model captures all the design details of the real thing, and also comes with the most sophisticated #LEGO Technic engine ever. pic.twitter.com/xtUhBCmwum
— Bugatti (@Bugatti) June 1, 2018
Друг главен съставен елемент, на който Уолъс обръща внимание, е техниката в спирачките на Chiron. Около задната част на дисковете е оставено свободно място, в което се завихря въздух за изстудяване. Резултатът е голямо понижение на температурата им, даже при непрекъснато потребление.

Наскоро Bugatti приключи стотния автомобил Chiron от плануваните 500. От тях са останали едвам 100 броя, които може да бъдат поръчани, а 300 клиенти към този момент чакат новия си автомобил. Поръчки могат да се вършат и за Chiron Sport, който е с 18 кг по-лек от общоприетия модел и е построен от още повече въглерод.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР