BUFFALO — Те издържат на тези сурови зими и онези,

...
BUFFALO — Те издържат на тези сурови зими и онези,
Коментари Харесай

Дългострадалните фенове на Bills продължават да чакат „следващата година“

BUFFALO — Те устоят на тези сурови зими и тези, които се възползват от опцията да печелят $20 на час, могат да изгребват погълнатия от сняг стадион, тъй че техните обичаните Билс могат да продължат дългия си франчайз блян да завоюват Супербоул.

Имаха Бъфало Брейвс от 1970-78 година, за който да се радват, само че в този момент единствените им професионални спортни тимове са Сейбърс, които дружно с Ванкувър Кенъкс са единствените франчайзи от НХЛ, които в никакъв случай не са печелили Купа Стенли, и Билс, които чукат на вратата, откогато разрушиха хватката на Бил Беличик в AFC East през последните четири сезона. Те имаха страхотния Патрик Махоумс на въжетата в неделя вечер с този страховит късмет да стигнат до първия си мач от AFC Championship от 2020 година против Ламар Джаксън в Балтимор.

Само часове по-рано им беше напомнено по какъв начин наподобява и звучи същинската обич сред един град и неговия футболен тим, когато Детройт обви еуфоричните си ръце към своите Лъвове, които победиха Букс и се прем...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР