БУЕНОС АЙРЕС, Аржентина (АП) — Президентът Хавиер Милей разигра в

...
БУЕНОС АЙРЕС, Аржентина (АП) — Президентът Хавиер Милей разигра в
Коментари Харесай

Аржентинският президент Хавиер Милей разигра на томбола последната си заплата като депутат

БУЕНОС АЙРЕС, Аржентина (АП) — Президентът Хавиер Милей разигра в петък последната заплата, която е получил като аржентински народен представител, преди да постави клетва по-рано този месец като водач на стопански затруднената нация.

По време на видео предаване онлайн в Instagram, Милей сподели офиса си и се похвали с качествата си на президент. Предаването включваше и последната лотария на месечната заплата на Милей като народен представител – 2,1 милиона аржентински песо, или към 2500 $.

„ Това е последното изтегляне на заплатата ми като народен представител, тъй като в този момент си взех друга работа “, сподели Майлей с комичен звук.

Победителят в томболата беше жена на име Вероника Гомес, съгласно нотариуса, който ръководеше тегленето в президентския офис на Casa Rosada.

По време на акцията си за народен представител преди две години Милей даде обещание, че ще разиграва месечната си заплата като метод да се разграничи от „ прослойка “, както той назовава политическата класа, която упреква, че се радва на непрекъснати привиле...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР