БУЕНОС АЙРЕС (АП) — След като видя Лионел Меси да

...
БУЕНОС АЙРЕС (АП) — След като видя Лионел Меси да
Коментари Харесай

Примамени от страстта към футбола, все по-голям брой чуждестранни играчи се присъединяват към женската лига на Аржентина

БУЕНОС АЙРЕС (АП) — След като видя Лионел Меси да подвига трофея от Световната купа за Аржентина, японският нападател Ичика Егашира стегна багажа си и взе аероплан до другия завършек на планетата, с цел да играе там, където е роден нейният футболен воин.

21-годишната Егашира не говореше испански, нито разбираше доста за южноамериканска просвета, която беше изцяло друга от нея личен. Тя също не знаеше доста за женската футболна лига на Аржентина. Все отново тя вкара 10 гола предходната година за своя тим Excursionistas и по-късно беше подписана с именития клуб Ривър Плейт за тазгодишния сезон на лигата.

Егашира е част от възходяща група задгранични играчи, които се причисляват към аржентинската лига за дами, която неотдавна се трансформира в експерт и се пробва да увеличи своя профил.

Те не идват в Аржентина за парите. Южноамериканската страна има най-лошите стойности на инфлацията в света, като нейният 12-месечен ритъм до февруари се е повишил с 276% и неустойчив...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР