Будната гражданска съвест не спи, за разлика на задремалите общинари,

...
Будната гражданска съвест не спи, за разлика на задремалите общинари,
Коментари Харесай

СРАМНО: Витоша ТЪНЕ в мръсотия и боклуци, Фандъкова и Столична община не си мръдват пръста!

Будната гражданска съвест не спи, за разлика на задремалите общинари, които се разбуждат очевидно единствено като стане дума за далаверка. Докато Фандъкова се прави на заинтригувана по какъв начин не върви работата в регион "Младост ", тъй като полицията арестува кметицата и заместничката й с невъобразим до момента рушвет, столичани изляха гнева си в обществените мрежи със фотоси и мнения за мръсотията и сметището, в което се е трансформирала Витоша.

Малки, преливащи от отпадъци кошчета, които никой не събира, няма организация, която да прибере боклуците, които хората са събрали и поставили в дребните и неуместни за задачата места за боклуци.

И до момента в който някои гласове хулят хората, които не са си изхвърлили боклуците, по-наблюдателните изясняват, че това е направено, само че нито местата за това са задоволителни, нито пък някой го е грижа след това да почисти и извози отпадъците и изхвърленото.

Дори един от коментаторите дава удобен съвет на кметицата Фандъкова, в случай че инцидентно не знае какво да направи в този случай и нейните подчинени нямат решение:

Ivan Pirovski "Може ли още да я караме с тези кошчета за отпадък от времето на зрелия социализъм? Сега са нужни две неща - елементарна железна структура с обръч, в който се поставя огромен (здрав) найлонов чувал и едно камионче, което да минава да събере боклука в края на всеки почивен ден и след това през ден. "

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР