Будимир Куйович е осъден на 16 години затвор, от които

...
Будимир Куйович е осъден на 16 години затвор, от които
Коментари Харесай

Куйович е бил награждаван заради трудовата си дейност

Будимир Куйович е наказан на 16 години затвор, от които дотук в действителност е излежал 10. Тъй като има 2500 работни дни, това е съображение присъдата му да бъде понижена с три години, заради което му остават за излежаване още към две години и половина.
Това съобщи пред Нова телевизия началникът на Централния софийски затвор гл. контрольор Десислав Трайков във връзка със залавянето на наркобосът на Автомагистрала ``Тракия`` с подправена шофьорска брошура.

Той добави, че в последните пет-шест години Куйович не е имал дисциплинарни наказания, като даже е бил награждаван поради трудовата си активност в пандиза, където е работил като хигиенист и е поддържал тревните площи.

Главен контрольор Трайков обясни, че пандизчиите, които са на по-лек режим, могат да се възползват от някои права и привилегии, каквото е излизането в годишна отмора.

След последните дейности на Куйович обаче годишната му отпуска към този момент е прекъсната, като следва да му бъде наложена дисциплинарна глоба. Освен това ще бъде изпратено предложение до Софийския градски съд да бъде анулиран лекият режим на Куйович.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР