Будапеща. Най-успешният бургаски боксьор в последните години Иван Атанасов ще

...
Будапеща. Най-успешният бургаски боксьор в последните години Иван Атанасов ще
Коментари Харесай

Най-успешният бургаски боксьор в последните години Иван Атанасов ще се изправи срещу японец на Световното за младежи в Будапеща

Будапеща. Най-успешният бургаски боксьор в последните години Иван Атанасов ще стартира присъединяване си на Световното състезание за младежи против представителя на Япония Сора Танака в категория до 64 кг. Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Този дуел е през днешния ден в ранния следобяд. Шампионатът се организира в унгарската столица Будапеща и ще продължи до 31 август.
В категорията на Иван Атанасов, който е европейски отличник за юноши от 2016 година в Капошвар, са 23-ма боксьори. При триумф против японеца, във втория кръг бургазлията, който е ученик на Спортното учебно заведение „ Юрий Гагарин “, ще срещне представителя на Франция.
Състезателят на клуб „ Победа Черноморец “ е единственият представител на България при младежите на Световното. При девойките ще разчитаме на Мелек Закифова в категория до 48 кг, Горяна Стоева при 51-килограмовите и Елина Георгиева, която ще боксира в категория до 54 кг.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР