БУБА спечели столичния сблъсък с ЦСКА в мъжката А група

...
БУБА спечели столичния сблъсък с ЦСКА в мъжката А група
Коментари Харесай

Пълна зала за БУБА и ЦСКА

БУБА завоюва столичния конфликт с ЦСКА в мъжката А група със 77:66, само че огромната победа и за двата тима бе друга. Зала " Триадица " още веднъж нямаше място да побере всички, искащи да следят дуела, като всяко свободно място бе заето още преди началото. За настроението в залата се грижеха и специфичните посетители - Monty от група Ice Cream и DJ Sve.

В първия си домашен мач още веднъж при мъжете, БУБА не се оправи елементарно със съпротивата на ЦСКА, само че зарадва стотиците в залата с триумфа. Евгени Хаджирусев приключи със 17 точки за триумфа, Иван Алипиев добави 16, а Лъчезар Димитров и Николай Михайлов дебютираха в домашен мач с екипа на БУБА, първият с 15 точки и пет асистенции, а вторият с 10 битки, 5 точки и 6 асистенции. Ивайло Тонев впечатли за " алените " с 27 точки.

" Победата ни остава на втори проект, най-хубавото бе цялостната зала. Благодарим на всички, които почетоха труда ни. Адмирации и за противника ни, който направи максимума, с цел да ни ограничи, " съобщи старши треньорът Мануел Марков след срещата.

Следващото домакинство на БУБА е на 5 ноември против Академик София. ЦСКА приема същия противник, само че седмица по-рано.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР