БтвСветовната премиера на филма за оперната прима Соня Йончева се

...
БтвСветовната премиера на филма за оперната прима Соня Йончева се
Коментари Харесай

Световна премиера на филма за Соня Йончева

Бтв

Световната премиера на кино лентата за оперната прима Соня Йончева се състоя довечера в границите на фестивала „ Киномания ”. Продукцията наблюдава всекидневието на певицата и триумфите й по най-големите музикални подиуми.

Повече от две години снимачният екип, воден от Георги Тошев е следвал Соня Йончева на два континента. Документалният филм " Sempre Libera " за първи път ни среща толкоз близо с надарената българка.

„ Тя е заета до 2025 година, може да си визиите – на 36 години, изиграла е 50-те знакови функции в операта, за каква кариера става въпрос. Филмът наблюдава няколко години от нейния живот и дръзвам да настоявам, че Соня Йончева позволи мен и екипа извънредно близо ”, разяснява създателят.



Зрителите ще видят както най-близките хора в живота на оперната певица, по този начин и звезди на международната музикална сцена като Пласидо Доминго, диригентите Валерий Гергиев и Антонио Папано.

„ Очаква ме премиера в Париж, Берлин, Виена и Барселона през 2019 година, след което филмът ще тръгне да пътува и към Америка. Преди това обаче, феновете на bTV ще видят два епизода в поредицата " НепознатиТЕ ", която стартира от 9 декември ”, сподели още Георги Тошев.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР