БтвСлед триумфа на европейското първенство в БукурещТайбе Юсеин отново е

...
БтвСлед триумфа на европейското първенство в БукурещТайбе Юсеин отново е
Коментари Харесай

Тайбе Юсеин: Стъпих на върха и усетих, че там е моето място

Бтв

След триумфа на европейското състезание в Букурещ

Тайбе Юсеин още веднъж е на познато място - европейския връх в женската битка. Пред bTV щастливата шампионка показа, че към този момент стартира да привиква с това да е първа. Увереността и спокойствието, с който стигна до триумфа, пристигнали от завоюваната през предходната година международна купа.

" Чувствам се доста добре. Започна доста да ми харесва да съм най-горе на стълбичката. Щастлива съм. От една страна имаше напрежение дали ще мога да си защитя купата, само че пък въпреки това имах увереността, която ми даде международната купа, и имах вяра, че ще покоря този европейски връх. Усетих, че там е моето място ", показа Тайбе.

По пътя си към финала в Румъния Спортист №1 на България за 2018 година победи представителки на Франция, Украйна и Азербайджан. В разногласието за златото се наложи с 4:0 против италианката Кампаня.



Юсеин чу българския химн в своя чест за трети път в границите на година, откакто през май 2018-та стана европейска шампионка в Каспийск, а пет месеца по-късно завоюва златен орден и на международното състезание в Будапеща.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР