БТВ Славена Вътова е на път да се превърне в единица

...
БТВ
Славена Вътова е на път да се превърне в единица
Коментари Харесай

Зрители са възмутени от демонстрациите на Славена Вътова в национален ефир

 БТВ Славена Вътова е на път да се трансформира в единица мярка за липса на всевъзможни граници в демонстрацията на плът в народен ефир.

Откакто в Би Ти Ви се завърна предаването " България търси гений ", в което по незнайни за естествените хора аргументи миската журира, феновете не стопират да разясняват оскъдното й облекло. Тя си разрешава да излиза пред камерите безусловно по долни дрехи, фрапиращо заголвайки задните си елементи.

Още когато преди 3 години влезе в предаването за гении, Славена стартира шокиращо да показва плът в народен ефир, в най-гледаното време. В шоуто е мъчно да се откри кадър на някогашната мис от Шумен, в който тя е облечена обичайно. Или е в полички, които едвам покриват задните й елементи, или е с цепки до сливиците, или е в латексови дрехи с вериги и катинари, които припомнят костюм за филм за възрастни.

В най-новите издания на " Талантите " обаче 31-годишната дама, която е майка на две момиченца, съумя да надмине себе си. Тя навря задните си елементи безусловно под носа на феновете, навирайки ги в камерите на предаването. И остави толкоз малко от себе си за въображението на аудиторията, че вместо да провокира удивление с хубавите си форми, стана за смях.

" Всички й видяхме гащите, време е да я сменят с естествена жена... ", се споделя в един от зрителските мнения на формалната фейсбук страница на " България търси гений ". " Аз съм изпуснал за гащите, я дай линк ", е отговорът, който идва от различен фен. " Не е необходим линк... Във всеки един лайв си ги демонстрира с някой от участниците... Гледай... ", поучават почитатели на формата.

Дори сътрудниците на Славена в предаването не могат да скрият възмущението си от нейното облекло, в което явно е пропусната полата. Само че, с цел да съблюдават положителния звук, го маскират като безобидни шегички. " Избраха я поради късите панталонки ", подмятна Катето Евро по време на осъществяване, в което участник кани на сцената младата съдийка.

В този миг камерата бе ситуирана навръх равнището на задните елементи на някогашната мис и ги сподели толкоз детайлно, че на човек да му стане неудобно. Критиките към облеклото на Вътова вървят ръка за ръка с рецензиите към нейната подготвеност в раздаването на оценки за непознатия гений. " Нищо не схваща. Само кокетничи и разголване ", разяснява възмутена зрителка, която приканва Вътова идващия път най-малко да облече пола.

Въпреки всичко от Би Ти Ви нито издават желание да сменят съдийката с по-подходяща за ролята й дама, нито да помолят стилистите на шоуто да й сортират съответни тоалети. А фенове към този момент се чудят дали няма да пристигна ден, в който Славена да си не помни и бельото, написа " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР