bTV Силните пориви на вятъра в Русенско, които достигнаха до над

...
bTV
Силните пориви на вятъра в Русенско, които достигнаха до над
Коментари Харесай

Силният вятър стана причина тирове да се обърнат в Русенско

 bTV Силните пориви напразно в Русенско, които доближиха до над 100 км в час, предизвикаха няколко пътни случая с тежкотоварни камиони. За благополучие няма потърпевши хора.

През нощта румънски тир, който се е движил по пътя Русе-Бяла в посока Дунав мост, се е обърнал на разклона за село Иваново. 

На място тази заран са били изпратени екипи, с цел да го изправят и издърпат от пътя. Операцията е траяла няколко часа и е завършила към 13 часа.

По обед е станала още една злополука с тежкотоварен камион от Азербайджан, който е пътувал по направлението Варна-Русе. 

Инцидентът е станал в региона на село Бъзън. Тирът се е движил в посока Русе, когато след нанагорнище на хълм и излизане на равния сектор, водачът е изгубил надзор поради мощния непряк вятър и камионът се е обърнал. 

И при двата случая камионите са били отвън пътя, без да затрудняват придвижването. На място се чака техниката, взела участие в изтеглянето на румънския тир край Иваново, да се придвижи до Бъзън за същата интервенция, съобщи bTV. 

В ранния следобяд е бил получен още един сигнал за извърнат камион вид " гондола “, този път по направлението Червена вода-Кубрат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР