бТВ Първото шоу на Николаос Цитиридис е вече факт, а над

...
бТВ
Първото шоу на Николаос Цитиридис е вече факт, а над
Коментари Харесай

Цитиридис: Мога да превзема целия свят с екипа зад мен!

 бТВ Първото шоу на Николаос Цитиридис е към този момент факт, а над 1 милион зрители са го гледали в ефира на bTV  в понеделник вечерта.

След края на изданието новият водещ е повече от убеден в летящия си старт и призна неподозирани неща в утринния блок на медията.

" След първото шоу към този момент знам, че мога да завладява целия свят с екипа зад мен ", съобщи Цитиридис в ефира на " Тази заран " и показа, че се усеща омекотен.

" За мен най-тежките моменти бяха, когато имаше тайнственост към водещия. Аз тогава знаех, че съм аз и не можех да го споделям, не можех да го разясня и това ми тежеше доста.

Когато беше това показване пред медии и когато видях цялостното студио с аудитория – тогава към този момент се почувствах ужасно. “

" Този облик, който феновете виждат по малкия екран и ще виждат всяка вечер – това съм си аз. Няма превземки, няма игри. Истината е в достоверността. За да правиш нещо, което хората харесват, би трябвало да бъдеш достоверен ", споделя водещият.

Николаос е единствено на 25, само че към този момент има опит освен като комедиант, само че и като публицист. Казва, че обича комедията, тъй като посредством нея човек може да каже истината по комичен метод.

Най-забавният метод, по който е виждал изписано името си, е в комедиен клуб в Лондон. Водещият на вечерта, който се затруднявал с фамилията " Цитиридис ", си записал на лист необикновена транскрипция – сглобка от британските думи city, read и is.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР