бТВ Днес започна Национална среща на ГЕРБ за европейските избори през

...
бТВ
Днес започна Национална среща на ГЕРБ за европейските избори през
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Бързо забравиха хората какво сме направили

бТВ Днес стартира Национална среща на ГЕРБ за европейските избори през май. На нея участват депутати, министри, ръководители на локални структури, еврокомисарят Мария Габриел, министър председателят Бойко Борисов и други.

Бързо не помниха хората какво сме създали, тъй като го направихме бързо. И за това бързо не помниха. Не би трябвало да седнем на мисълта за резултатите, които сме постигнали и здравите структури. Ако потегли по градовете, кмет по кмет, няма град без нещо, което не е направено. В същото време сме толкоз мощни, а ви няма имунитета и съпротивителната мощ “, разяснява министър председателят Бойко Борисов.

" Задавам си за мен въпроса – за какво сме първа политическа мощ, за какво обаче и нашата поддръжка понижава. Да, износваме се. Но от първото държавно управление единствено аз и Томислав Дончев сме още в държавното управление. Всеки ден се приказва за корупция. Защо? Ако вие не си вземете ограничения да си почистите къщичките по места, рано или късно това ще избие – дали суджук или друго, ще избие. Ние би трябвало да внимаваме доста дали не сме се трансформирали в нещо такова, за което ни упрекват и в случай че не сме – да не го допуснем. Всеки един би трябвало да се замисли – за какво ни избраха преди 10 години, за какво ни връщаха всякога. Всеки би трябвало да си намерения къде има неточност, в това число и аз. В момента най-корумпираните хора приказват за корупция ", добави министър-председателят.

Борисов остро разкритикува членовете на партията, министрите и кметовете.

" Министрите недоглеждат това, което вкарват в Народното събрание, тъй като си мислят, че Народното събрание ще го поправи. Влизаме в гнездото на осите и Цветанов би трябвало да поставя върховен пилотаж, тъй като обича с водачи да се надговаря, с цел да поправи нелепостите, които сме пускали. Има толкоз недогледани места. Кметовете – направиха ви една дейна акция за санирането, демонстрираха ви 1-2 протекли блока – вас това не ви интересува. Но какво се случи – хиляди блокове санирахме, а вие не отидохте един път да съберете хората да ги питате дали са удовлетворени. В общественото пространство остана, че калпаво сте ги санирали. Ако е правилно – това е извънредно, в случай че не е, за какво не се защитихте ", уточни Борисов.

" Да сме втори е резултат, който не би трябвало да чуваме. ГЕРБ е единна и мощна, тъй като имаме приет водач в Европа - Бойко Борисов. Тази година за нас няма лято, за нас е време за непоклатимост. Можем да я покажем единствено при отличен резултат на европейските избори “, уточни водачът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

На форума в НДК Националният избирателен щаб показа събитията и организационни действия в предизборната акция на ръководещата партия.

Управляващата партия има упоритостта да повтори броя на досегашните си представители в Европейския парламент.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР