БтвАнализ на ведомството показва, че в болниците, които са 100%

...
БтвАнализ на ведомството показва, че в болниците, които са 100%
Коментари Харесай

Здравното министерство обеща да изработи методика за заплащането в болниците

Бтв

Анализ на ведомството демонстрира, че в лечебните заведения, които са 100% благосъстоятелност на страната, междинната съществена заплата на сестрите е 758 лв.

Ден преди националния митинг на медицинските сестри, Здравното министерство даде обещание да създаде методика за заплащането в лечебните заведения.

Анализ на ведомството демонстрира, че в лечебните заведения, които са 100% благосъстоятелност на страната, междинната съществена заплата на сестрите е 758 лв., а междинната брутна – 1470 лв..

В останалите – с 50% и над 50% присъединяване на страната, както и общинските, междинните заплатите са по-ниски.

От на следващия ден стартират ежедневни митинги в страната с главно искане за по-високи заплати.

" Аз не съм обещавал никакви числа, тъй като моят претекст, и аз съм уверен в него, е, че самата методика, която ще разработим, ще ни покаже къде би трябвало да бъде стартовата заплата за експертите по здравни грижи ", съобщи министър Кирил Ананиев.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР