bTV стартира втория си национален детски конкурс за рисунка на

...
bTV стартира втория си национален детски конкурс за рисунка на
Коментари Харесай

"Добрият пример": Екатерина Евро и внучката й с урок как да не изхвърляме храна

bTV започва втория си народен детски конкурс за рисунка на тематика " Добрият образец ". Лица на идеята са Екатерина Евро и нейната внучка – Катерина.

Двете дадоха добър образец и направиха гювече с артикули, които са останали в хладилника и които някои хора избират да изхвърлят.

„ Всеки път ми оказва помощ доста. С нея се учим още, до момента в който е дребна, че храна не се изхвърля, че е грехота. Че има доста деца, които гладуват и по тази причина ние не изхвърляме храна у дома “, споделя Екатерина Евро.

„ Можем да се постараем да не изхвърляме храните, които са останали в хладилника, в случай че не са развалени “, добавя тя.

Освен че могат да вземат добър образец от огромната и дребната Катерина, до 7 ноември всички художници до 13-годишна възраст могат да изпращат и рисунките си за присъединяване в състезанието на ‪[email protected].

А четвъртата част от комикса на Станислава Цалова, която цели да насърчи хората да оползотворяват рационално остатъците от храна, към този момент е налична на уеб страницата на " Добрият образец ".

Новият обществено виновен план „ Добрият образец “ на bTV Media Group разпространява целогодишно самодейностите, които потвърждават, че положителното се случва на всички места към нас и има силата да трансформира света всеки ден, с помощта на всяко самостоятелно изпитание. Той е естествено продължение на емблематичната самодейност „ Да почистим България дружно “, като главният фокус още веднъж е ориентиран върху персоналната отговорност - към природата и близките, и приноса в грижата за бъдещето и възпитанието на децата.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР