BTV спира турските сериали от началото на следващата година, каза

...
BTV спира турските сериали от началото на следващата година, каза
Коментари Харесай

На вниманието на домакините: bTV спира турските сериали от догодина

BTV стопира турските сериали от началото на идната година, сподели Ралф Бартолайт, основен изпълнителен шеф на " Би Ти Ви медия груп " по време на събитието Light Up Your Spirit, с което през вчерашния ден медията означи началото на своя нов ефирен сезон, осведоми Българска телеграфна агенция.

Турските сериали към този момент няма да бъдат предавани в праймтайма на малкия екран, като акцент в този часови диапазон ще бъдат български продукции, уточни Бартолайт.

" Продължаваме да сътворяваме съвременна мултимедийна среда за развлечение, която се грижи за младата и градска аудитория, само че по този начин също и за необятната телевизионна публика в страната. Нашите развлекателни стратегии и риалити формати, наедно с новините и настоящите излъчвания, остават неизменима част от мултиплатформения ни бизнес. През 2024 година обещаваме още повече разнообразно наличие в цялото ни телевизионно и цифрово портфолио ", разяснява още той.

На събитието за старта на новия сезон участваха публицисти, медийни специалисти, сътрудници на медийната група и други

" С началото на есен 2023 година приготвяме феновете да чакат и непредвиденото, с привкус на доста изненади. Не единствено софтуерните нововъведения ще се откроят през тази есен, само че също по този начин силата и посланията за цветен и витален градски живот, отразен през призмата на света на " Би Ти Ви медия груп ", добави Велимира Петрова, шеф " Продажби " в групата. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР