bTV ще подари на зрителите си още един епизод на

...
bTV ще подари на зрителите си още един епизод на
Коментари Харесай

bTV пуска извънреден епизод на „Опасно изкушение“

bTV ще подари на феновете си още един епизод на „ Опасно прелъщение “ тази седмица…

За петък (24 февруари) медията бе заложила в програмата си особено студио във връзка година от войната в Украйна от 19:30 до 21:00 ч., само че през днешния ден стана ясно, че то ще бъде изместено по-рано – от 15:30 до 17:00 ч.

Специалното студио „ Войната в Украйна. Година по-късно “ е с водещи Светослав Иванов и Иван Георгиев и ще покаже на напред във времето очевидците, претърпели ужаса на офанзивите на Русия в Украйна.

Промяната постанова в петък да не бъде излъчен епизод от другия премиерен турски шлагер в програмата на bTV – „ Опасни улици “.

В праймтайм измененията за петък са следните – централната емисия на bTV Новинитеще бъде в общоприета дълготрайност – от 19:00 до 20:00 ч., а по-късно феновете ще могат да се насладят на извънреден епизод от „ Опасно прелъщение “ (от 20:00 до 21:00 ч.).

Любимият на милиони сериал се завръща още на следващия ден (22 февруари) в ефира на bTV, като ще се излъчва към този момент от сряда до петък в нормалния час – 20:00 ч.

По изключение, епизод от мелодрамата за Йълдъз и Шахика няма да бъде показан само другия петък, когато е 3 март.

Тук е мястото да напомним на феновете, че другият турски шлагер, предаван до предходната седмица по bTV – „ Мрежа от неистини “ – от през вчерашния ден върви към този момент по bTV Lady – всяка делнична вечер от 21:00 ч.

Тази вечер от 20:00 до 23:30 ч. по bTV пък е огромният старт на риалити шоуто „ Ергенът “… Не го пропускайте!

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР