bTV ще има нов главен изпълнителен директор, който ще започне

...
bTV ще има нов главен изпълнителен директор, който ще започне
Коментари Харесай

bTV ще е с нов изпълнителен директор от 1 януари

bTV ще има нов основен изпълнителен шеф, който ще стартира работа от 1 януари 2023 година. Неговото име Ралф Бартолайт и той ще замести Мартин Швехлак и Любош Йетмар.

Central European Media Enterprises (CME), компанията в чиято група е bTV, вкарва смяната в мениджърския екип на българската медия за ускорение на растежа и цифровата промяна, се споделя в публикуваната информация. Мартин Швехлак ще продължи да бъде изпълнителен шеф на медийната група, отговарящ за вести, цифрово наличие и уеб планове.

Ралф Бартолайт има над 20 години управнически опит в ProSieben Sat.1 Media SE (ProSieben). Притежава богата цифрова експертиза, насъбрана до момента в който е бил на управителни позиции в PlutoTV в Лос Анджелис, maxdome и Joyn в Мюнхен. Работил по някои от най-значимите цифрови планове на ProSieben.

„ Щастлив съм да поздравявам Ралф в екипа на bTV. Неговият просторен взор върху интернационалните медии, развлекателното наличие, и най-много опитът му с нововъведенията и дигитализацията в нашата промишленост, ще го нареждат по най-хубавия метод, с цел да форсира нашите амбициозни проекти за напредък на bTV “, разяснява Душан Швалек основен действен шеф на CME и сегашен член на надзорния съвет на bTV.

Швехлак ще продължи да бъде изпълнителен шеф на медийната група, само че с сектор вести, цифрово наличие и уеб планове.

Любош Йетмар ще се завърне в Прага, като ще трансферира всички отговорности по надзора на бизнес интервенциите на българския пазар на Душан Швалек, Главен действен шеф на CME и сегашен член на надзорния съвет на Би Ти Ви ", оказва се от прессъобщението.

Ралф Бартолайт има над 20 години управнически опит в ProSieben Sat.1 Media SE (ProSieben). В частност той има богата цифрова експертиза на управителни позиции в PlutoTV в Лос Анджелис, maxdome и Joyn в Мюнхен, пишат от компанията.

" Щастлив съм да поздравявам Ралф в екипа на Би Ти Ви. Неговият просторен взор върху интернационалните медии, развлекателното наличие и най-много опитът му с нововъведенията и дигитализацията в нашата промишленост ще го нареждат по най-хубавия метод, с цел да форсира нашите амбициозни проекти за напредък на Би Ти Ви ", сподели Душан Швалек, представен в известието.

bTV е част от фамилията на CME, която е благосъстоятелност на интернационалната компания PPF Group.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР