bTV провери колко струват у нас и в магазини в

...
bTV провери колко струват у нас и в магазини в
Коментари Харесай

bTV провери: Килограм кашкавал в София струва 29,97 лв., в Брюксел - 15,50 евро


bTV ревизира какъв брой костват у нас и в магазини в сърцето на Европа. Междувременно така наречен „ млечна война “ за държавната млекопреработвателна компания се разраства.

Сравняваме цените на български, само че купени у нас и в Брюксел.

Кофичка кисело мляко на рафтовете в София е 1,99 лева В онлайн магазин, от който пазарят сънародниците ни в Брюксел цената е 1,30 евро, т.е. то е по-скъпо с 61 стотинки.

Снимка: bTV


Килограм кашкавал от съответна марка в България купуваме за 29,97 лева Същият артикул в Брюксел е 15,50 евро или 31 лева Опаковка от 380 грама на друга марка у нас се продава за 15,99 лева, а в европейската столица за същото количество се заплаща 7,50 евро.

Снимка: bTV


Неолина Пелова таман се е завърнала от пътешестване по работа във Франция.

„ Искам да кажа,че там цените са, съвсем не са се вдигнали на питателните артикули. Всъщност се оказва, че тук е по-скъпо, храната е по-скъпа. Неприятно е. Аз бях там 20 дни. Като се върнах открих, че цените отново са се вдигнали, по този начин най-малко ми се стори “, споделя Неолина Пелова.

И до момента в който цените у нас са сходни с тези в страни с по-висок стандарт, войната в млечния бранш в България продължава. В първото си телевизионно изявление досегашният ръководител на съвета на шефовете на държавната компания упрекна шефа на принципала ДКК в опит за преодоляване на.

„ Причината заради която е терзанието на господин Димитров, че в сдружението се чака да дойдат задгранични вложения и когато се взима решението по какъв начин да бъдат употребявани, ние няма да бъдем послушни “, споделя Невена Петрова.

В отговор от Държавната консолидационна компания споделиха за bTV, че резултатите от инспекцията в сдружението ще бъдат предадени на Прокуратурата. „ е в доста напреднала фаза и се откриват от ден на ден притеснителни обстоятелства и условия “, се споделя в мнението.

До края на идната седмица всички документи, свързани с, ще бъдат предадени на Прокуратурата. Проверката в сдружението е в доста напреднала фаза и се откриват от ден на ден притеснителни обстоятелства и условия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР