bTV придоби правата за създаване и излъчване на 4 от

...
bTV придоби правата за създаване и излъчване на 4 от
Коментари Харесай

bTV пуска четири нови телевизионни игри

bTV закупи правата за основаване и лъчение на 4 от най-успешните развлекателни телевизионни игри в международен мащаб, оповестиха от медията.

Това са топ продукциите " Коя е тази ария? " (Name That Tune), “Помниш ли текста? ” (Don’t Forget The Lyrics), „ Колко ми даваш? “ (Guess My Age) и „ Кажи почтено “ (To Tell the Truth), които от своето основаване са синоним на развлечение за цялото семейство. Различни, динамични, изпълнени с страсти и напрежение, четирите формата са гаранция за доста смях и прелестно време пред екрана за дребни и огромни.

„ След извънредно положителните резултати на актуализирания ни пролетен сезон, с убеденост продължаваме да влагаме в нови и качествени развлекателни излъчвания за нашите фенове. За bTV е изключителна отговорност аудиторията и пазарът да продължат да ни припознават като медията, която първа вкарва и постанова сполучливи международни формати. Вече представихме двете нови заглавия за есенния сезон - „ Островът на 100-те гривни “ и „ Бягство към успеха “, а в този момент идва ред на най-хубавото от телевизионните игри. Този вид наличие е издирван както от аудиторията, по този начин и от рекламодателите. Щастлив съм, че точно bTV напълно скоро ще предложи цели четири топ телевизионни игри, които да донесат още позитивни и занимателни страсти на цялото семейство “, разяснява Ралф Бартолайт, Главен изпълнителен шеф на bTV Media Group. 

„ Коя е тази ария? “ (Name That Tune) е американска телевизионна музикална игра, основана през 50-те години и осъществена до в този момент в над 27 страни на 4 континента. Собственост на Prestige Entertainment, първото по рода си автентично музикално шоу е съвършена комбинация от носталгия и попкултура, в което участниците би трябвало да отгатнат заглавията на песни въз основа на няколко ноти, изпълнени от група онлайн. Двама играчи се борят в няколко кръга. За да се включат в играта, те би трябвало да познават, помнят и разпознават песни от всички жанрове и десетилетия. За да завоюват, участниците би трябвало да победят противника си с експедитивност и да отгатнат верните песни в поредност от игри.

„ Помниш ли текста? “ (Don’t Forget The Lyrics) е неоспорим шлагер измежду музикалните излъчвания от момента на своето основаване през 2007г. Създадено от Джеф Аплоф, то е осъществено в разнообразни версии в над 25 страни по света, измежду които Съединени американски щати, Англия, Китай, Франция, Италия, Испания, Индия и други. " Помниш ли текста? " е съвременна класика, в която участниците би трябвало да пеят хитови песни и да допълват изчезналите текстове. За задачата, играчите би трябвало да избират части от разнообразни жанрове и десетилетия, от одобрени шлагери до свежи нови версии.

„ Колко ми даваш? “ (Guess My Age) е най-успешното гейм шоу от основаването си през 2016г. Форматът е осъществен в 18 страни в света, с над 2 500 излъчени епизода, над 5000 участници и 15 000 „ непознати “. В хитовото предаване " Колко ми даваш? " има опция да се завоюват огромни суми, следвайки едно само предписание – да назоват точната възраст на изцяло чужд човек! Във всяко издание на играта двойка участници би трябвало да познаят в границите на няколко кръга възрастта на 6-а изцяло непознати за тях действителни хора като за задачата разполагат с няколко жокера.

" Кажи почтено " (To Tell the Truth) е телевизионна игра, в която жури от четирима души се изправя против тим от трима участници. И тримата състезатели настояват, че са едно и също лице, само че единствено един от тях е същинското и съгласно разпоредбите на играта той би трябвало да споделя истината от самото начало. При задаването на въпроси на участниците журито се пробва да дефинира кой от тях е същинският човек. Забавлението в шоуто е обезпечено, защото участниците в " Кажи почтено " работят в екип, пробвайки се с разнообразни способи да надхитрят журито, което работи самостоятелно, с цел да дефинира търсения човек.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР