БтвОбществото е много чувствително на две теми – когато му

...
БтвОбществото е много чувствително на две теми – когато му
Коментари Харесай

Политолози за скандала с апартаментите: Обществото е много чувствително на тема евтини имоти

Бтв

„ Обществото е доста сензитивно на две тематики – когато му се бръкне в джоба и в случай че става дума за евтини жилища в София. " Това разяснява политическият анализатор Евгений Дайнов след абсурда с парцелите на политиците, последван от оставки на Цецка Цачева и зам.-министъра на спорта.

Според Антоанета Христова обаче е значимо какво следва. Тя означи и че случилото се не е поради публичен, а поради медиен напън.



 



Снимка: bTV

„ Всички знаем от къде пристигна офанзивата, тя  излезе от избрани медии, а кои хора работят тям, дано ги назовем „ остарялата десница, разяснява ще Христова.

Според Дайнов обаче проблемите произтичат от обстоятелството, че Бойко Борисов няма политически опит и счита, че казусът идва от един човек, а той действително не е персонифициран, по думите на анализатора.

Дайнов означи, че Цецка Цачева няма към този момент по какъв начин да се върне в централната политика.

„ Това е ясно още откогато не се пребори да стане „ майката на народа ”, добави той.

Ще има някакви последици за Цветан Цветанов след абсурда, само че не се знае какви, счита Антоанета Христова. Според нея изводът би трябвало да е явен – че до момента в който си политик, не трябва да имаш огромни прехвърляния в бизнес и парцели, а да работиш с хората, тъй като политиката е на първо място това, по думите й.

Дайнов пък видя в случилото се практикуване на феодален модел на ръководство с „ мятане ” на глави на „ ядосаните ”, с цел да се успокоят крепостите към замъка.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР