bTV и „Междинна станция започват снимките на втори сезон на

...
bTV и „Междинна станция започват снимките на втори сезон на
Коментари Харесай

Комедията „Съни бийч“ тръгва на 26 февруари от 21.00 часа по БТВ

bTV и „ Междинна станция " стартират фотосите на втори сезон на хитовия сериал

Уникалната свежа сантиментална комедия „ Съни бийч " ще забавлява още веднъж феновете на bTV. От 26 февруари, всеки петък от 21 часа, историята на Гомес, Ивон, Младен и Дарина ще събере пред дребния екран почитателите на сериала. Историята ще стартира през цялото време, с цел да стигне не до своя край, а да даде отговори на доста въпроси от предишното на героите и може би да се заплете още веднъж в края на първи сезон... А в каква посока ще води живота Гомес, Ивон, Младен и Дарина ще стане ясно в сезон 2 на сериала, фотосите на който ще стартират напълно скоро.
Сериалът „ Съни бийч " споделя историята на четирима другари, сезонни служащи в Слънчев бряг. Те са млади, умни, съобразителни и доста разнообразни. Свързва ги извънредно другарство, учредено на взаимно доверие, почтеност и неприкритост. Житейският път, персоналните им истории и упоритости ги водят в черноморския курорт, където те не просто работят и се забавляват, само че и се постановат като положителни експерти. Настъпва обаче мигът, в който четиримата попадат на кръстопът. Всеки би трябвало да се изправи против личната си орис и да поеме живота си в ръце. Историите в „ Съни бийч " превземат феновете със своята достоверност, динамичност и модерно звучене, като в тях има всичко - обич, другарство, подмолни игри, битка за професионална реализация и власт, битка да бъдеш себе си и да имаш бъдеще с децата си.

Създадената съгласно международните кино стандарти продукция „ Съни бийч " завладя феновете на bTV с вълнуваща история, която повдига завесата към потайностите на хотелиерския бизнес, пречупени през персоналните истории на персонажите. „ Съни бийч " има всички характерности на един съвременен праймтаймов сериал - завладяваща история, отлична актьорска игра, мощни персонажи и най-високо качество на реализацията, в това число с техники на снимане, които са употребявани за първи път в сходна продукция. Бойко Кръстанов, Иво Аръков, Явор Бахаров, Евелин Костова, Боряна Братоева, Лидия Инджова, Виттория Николова, Даниел Пеев и други са измежду гениите, които си партнират с огромни имена от разнообразни генерации български актьори. Сред тях са Даниел Цочев, Николай Ишков, Стоян Радев, Мариан Маринов, Пенко Господинов, Любомир Ковачев и други. В обособени епизоди към актьорския състав се причисляват гост-звезди.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР