BTL Industries, eдин от най-големите производители на медицинска техника в

...
BTL Industries, eдин от най-големите производители на медицинска техника в
Коментари Харесай

BTL Industries дарява апарат за обдишване на МБАЛ – Карлово

BTL Industries , eдин от най-големите производители на здравна техника в света,  подари уред за обдишване за МБАЛ „ Д-р Киро Попов ” в Карлово . Така компанията за следващ път поддържа борбата против COVID-19, откакто преди седмица осигури  15 респиратора и 100 000 защитни маски  на лечебни заведения в Пловдив на обща стойност  1 милион лв. .

МБАЛ „ Д-р Киро Попов ” лекува по-голямата част от инфектираните с ковид в Община Карлово. Преди дни от болничното заведение оповестиха, че се  нуждаят от кислородни концентратори  и по тази причина от BTL Industries бързо проведоха доставка на уред до лечебното заведение. С дарението си компанията показва признателността и поддръжката си към медиците на първа линия в битката с COVID-19.

Апаратите за обдишване са създадени от BTL и обезпечават инвазивна и неинвазивна белодробна вентилация. Те усъвършенстват насищането на О2 в кръвта и възстановяват дихателните потенциали и размери, което свежда до доста невисок % риска от развиване на дихателна непълнота.

„ Ние от BTL одобряваме човешкото здраве за своя задача и се радваме, че можем да допринесем за битката против пандемията от COVID-19. Болницата в Карлово има незабавна потребност от поддръжка, тъй че се надявам и други компании и организации да откликнат и да им оказват помощ. Само с общи старания можем да преодолеем тази сложна обстановка и да излезем по-силни от нея “, коментира  Георги Петков, изпълнителен шеф на BTL България.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР