БТА отбелязва 125-ия си рожден ден с книга, събрала 55

...
БТА отбелязва 125-ия си рожден ден с книга, събрала 55
Коментари Харесай

БТА отбелязва 125 години от създаването си

БТА отбелязва 125-ия си рожден ден с книга, събрала 55 персонални свидетелства на публицисти от организацията, юбилейна пощенска марка и концерт в Софийската филхармония.

Вицепрезидентът Илияна Йотова дефинира работата на Българската телеграфна организация като " цветна рентгенова фотография на протичащото се в България ". Годишнината почетоха представители на интернационалните новинарски организации.

Генералният шеф на Българска телеграфна агенция Кирил Вълчев показа по какъв начин 125 години Българска телеграфна агенция съумява да се бори с едно от главните провокации пред новинарите в наши дни - подправените вести и дезинформацията.

Кирил Вълчев, общоприет шеф на Българска телеграфна агенция: " Ако нямаше неистина, нямаше да приказваме за истина. Въпросът е по какъв начин в света на свободната неистина, истината да бъде също свободна. Достъпът до Българска телеграфна агенция към този момент е свободен, по този начин както и до Българската национална телевизия, Българското национално радио. Обществото ни влага в свободната истина и това е доста хубаво ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР