БСП започва подоготовката за референдум срещу т.нар. от партията джендър

...
БСП започва подоготовката за референдум срещу т.нар. от партията джендър
Коментари Харесай

БСП събра Нешка Робева и Иван Гарелов в екипа си срещу джендър идеологията

БСП стартира подоготовката за референдум против така наречен от партията " джендър идеология ", като за задачата ще разчита на " знакови ", по думите ѝ, имена като треньорката по художествена гимнастика Нешка Робева (76 г.) и водещия Иван Гарелов (80 г.).

Те са едни от участниците в комитета на Българска социалистическа партия за референдума. На 50-ия си юбилеен конгрес за организирането на национално допитване за или срещу " джендър идеологията " в учебните заведения без да прецизира в какво тъкмо се показва това разбиране. Въпреки това планът беше признат с огромно болшинство.

Обявените участници в комитета са най-вече остарели фрагменти на Българска социалистическа партия. Сред тях са писателят Иван Гранитски (70 г.) - народен представител на Българска социалистическа партия в 45-ото Народно събрание; Радослав Гайдарски (85 г.) - някогашен министър на опазването на здравето в кабинета на Сергей Станишев; както и някогашните народни представители от левицата Милко Багдасаров (65 г.) и Ирена Анастасова (67 г.).

В листата със знакови имена на Българска социалистическа партия са включени още:
проф. Светослав Иванов - някогашен ректор на Националната спортна академияКостадин Бояджиев, показан от партията като татко на шест децаХристо Христов, студент
В свое изказване от партията акцентират, че постоянно са отстоявали позицията си по отношение на " джендър идеологията ". По-рано лидерката Корнелия Нинова дефинира точно това като приоритет за идните избори и заприказва, че против Българска социалистическа партия имало " голям напън " да одобри Истанбулската спогодба и третия пол поради левите политически течения в Европейския съюз.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР