“БСП за България регистрира в РИК-Варна своите кандидати за народни

...
“БСП за България регистрира в РИК-Варна своите кандидати за народни
Коментари Харесай

Само варненци в листата на БСП за морския град

“БСП за България ” записва в РИК-Варна своите претенденти за народни представители в изборите на 2 октомври. Водач на листата е Борислав Гуцанов.

" Листата е напълно от варненци, тъй като Варна сама може да взема решение своите проблеми. Имаме към 50 % обновяване на състава и считам, че ще създадем един сериозен резултат ", разгласи лидерът на листата Борислав Гуцанов. Той напомни, че с помощта на Българска социалистическа партия страната ни за първи път от доста време е отпред на позитивна ранглиста в Европа - по растеж на стопанската система и промишлеността.

“Това, което ние желаеме да реализираме, е възобновление на стопанската система, с цел да могат и обществените придобивки за младите фамилии, и безплатните детски градини, и повишението на пенсиите да продължат със същото движение. На последващо място - единствено Българска социалистическа партия може да е поръчител, че стопанската система и промишлеността ще продължат да се развиват както през последните 7 месеца. И още - Българска социалистическа партия желае да има газови доставки на най-хубави цени и с най-голяма сигурност и по тази причина би трябвало да се водят и договаряния с " Газпром ", сподели още Гуцанов.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР