БСП взе решение да проведе традиционния митинг-събор Бузлуджа пред Министерския

...
БСП взе решение да проведе традиционния митинг-събор Бузлуджа пред Министерския
Коментари Харесай

БСП мести ”Бузлуджа” на жълтите павета

БСП взе решение да организира обичайния митинг-събор ”Бузлуджа ” пред Министерския съвет. От пресцентъра на партията оповестиха, че ще стачкуват против мафията в ръководството на страната и за правдивост.
Припомняме, че още на 10 юли водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се закани тази година обичайният събор на партията да се организира не на Бузлуджа, а в София на жълтите павета

На същия ден Българска социалистическа партия стартира съвещания за вота на съмнение на тематика " Корупция ". Първата среща е с групата на партия " Воля ".

Гласуването на първия избор беше на 25 януари и кабинетът " Борисов 3 " предстоящо оцеля. За събарянето на властта гласоподаваха 103 депутати. В поддръжка на ръководството на Бойко Борисов се оповестиха 131 народни представители. За да е сполучлив един избор на съмнение са нужни най-малко 121 депутатски гласа.

Вторият избор на съмнение беше по тематиката сигурност, като причините на социалистите се разпростряха от битовата престъпност, през положението на системата Министерство на вътрешните работи до техническото положение на въоръжението в Българската войска. Вотът беше импортиран на 20 юни, след случая с хеликоптер, при който починаха двама военни водачи, а трети беше тежко ранен.

Третият кабинет на Бойко Борисов оцеля и при втория избор на съмнение, импортиран още веднъж от Българска социалистическа партия. Гласуването беше на 29 юни. За събарянето на властта тогава бяха 104 депутати, а 131 резервираха държавното управление.

През есента на 2018 година бе импортиран третият избор на съмнение против кабинета " Борисов-3 " - за " пагубното положение на бранш " Здравеопазване ". Дебатът бе на 19 октомври. Третият избор на съмнение към кабинета " Борисов-3 " бе гласуван на 24 октомври 2018 година

На 29 януари 2020 година не мина и четвъртият избор на съмнение против кабинета " Борисов-3 ". Той бе за " Провал в политиката на околната среда и водите ". Причините бяха водната рецесия в Перник и мръсният въздух.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР