БСП внася вот на недоверие срещу правителството на тема Сигурност.

...
БСП внася вот на недоверие срещу правителството на тема Сигурност.
Коментари Харесай

БСП и ГЕРБ в сблъсък за вота на недоверие заради сигурността

Българска социалистическа партия внася избор на съмнение против държавното управление на тематика " Сигурност " . Левицата няма да търси поддръжка, а ще нападна сама.

„ Длъжни сме да заявим, че държавното управление търпи неуспех в една от основните си сфери на подготвеност, а точно обезпечаването на публичен ред и сигурност. Заявяваме нашата позиция аргументирано, а оттова нататък всяка политическа мощ да поеме своята отговорност и да се нарежда ”, съобщи в „ Събуди се ” депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков.

„ Нямаме потребност да търсим авансово единодушие и утвърждение на никого. Ние спечелихме нашата самостоятелност и автономия и по тази причина се възползваме от нея ”, добави той.

„ Ние сме наясно, че има сложни проблеми в бранш „ Сигурност ”, а и освен там. Опозицията има право да желае избор на съмнение. За мен от него би имало изгода, в случай че имаме конфликт на някакви концепции за сигурността. До момента не съм чул кой знае каква по-различна идея от нашата ”, съобщи от своя страна депутатът от ГЕРБ Тома Биков.

„ Имаме нова идея и я изложихме още по време на разискването на бюджета ”, отговори Зарков.

„ Съгласни сме, че има дефицит на чиновници в Министерство на вътрешните работи и последователно се опитваме да ги наберем. Съгласен съм и че трябват промени, само че те би трябвало да се вършат деликатно ”, на мнение е Биков.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР