БСП внася вот на недоверие срещу правителството на тема корупция

...
БСП внася вот на недоверие срещу правителството на тема корупция
Коментари Харесай

БСП внася вот на недоверие за корупция

БСП внася избор на съмнение против държавното управление на тематика корупция идната седмица. Това даде обещание от трибуната на Народното събрание водачът на социалистите Корнелия Нинова и упрекна болшинството в разпад на държавността. В отговор от ГЕРБ обявиха, че ръководството е устойчиво. А Нинова употребява парламентарната естрада за решение на вътрешнопартийни проблеми, заяви Нова тв.

„ Другата седмица внасяме избор на съмнение за корупция. Оставката и рухването на този кабинет е гаранция за разцвет на България и вероятност пред българския народ “. Това съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. В декларация от името на парламентарната група Нинова насочи следващата порция рецензии към кабинета „ Борисов 3 “.

„ Съществуват най-малко три действителности сега. Първата е пандемията от COVID-19. Болестта ту отшумява, ту се връща. Наред със здравните ограничения, вместо да ни е урок за незабавна промяна в здравния модел, от ден на ден се ускорява чувството за политически цели. Прави усещане, че случаите на инфектирани порастват правопропорционално на свадите, генерирани от властта “, счита Нинова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР