БСП внася сигнал до Комисията за защита на конкуренцията с

...
БСП внася сигнал до Комисията за защита на конкуренцията с
Коментари Харесай

БСП внася сигнали до КЗК и КРС заради по-високите цени на мобилните оператори

БСП внася сигнал до Комисията за защита на конкуренцията с искане да се произнесе дали мобилните оператори, които ползват идентични клаузи, не основават спънка пред разпоредбите за свободна конкуренция. Това заяви в коридорите на Народното събрание водачът на партията Корнелия Нинова.

Тя уточни, че ще внесат и още сигнал по отношение на по-високите цени до Комисията за контролиране на известията, които утвърждават общите условия на договорите на мобилните оператори. Според нея има органи и способи, посредством които да се трансформират изискванията в тези договорите.

" Очевидно държавното управление не желае и не може да предприеме дейности. КЗП е безусловно блокирана. Ние предложихме на премиера решение да анулира уволнението на законно определения състав, те ще спрат делата и ще се върнат - и това не одобри. Но не можем да оставим хората без никаква отбрана. Потребителската тематика става извънредно значима за нас - приоритет номер едно. Искаме да има страна, тъй като може ", разяснява Нинова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР