БСП внася предложение депутатските заплати и тези на политическия елит

...
БСП внася предложение депутатските заплати и тези на политическия елит
Коментари Харесай

БСП иска депутатските заплати да се намалят

БСП внася предложение депутатските заплати и тези на политическия хайлайф да се понижат с 543 лева Това заяви на конференция водачът на партията Корнелия Нинова.

По думите ѝ това е нарастването, насъбрано през последните 2 години на този парламент, което се равнява на 18%. „ Една неправда се случва от доста време в политиката и за жалост продължава. Несправедливост, която ние няколко пъти се опитваме да сложим край. Безуспешно до момента - два пъти. Ще опитаме трети път. Става въпрос за нарастването на заплатите на депутати, министри, президент, омбудсман “, сподели Нинова.

По думите ѝ в обстановка, в която на улицата има десетки хиляди жители, които стачкуват, в този миг да си увеличиш заплатата е аморално и безусловно сбъркано държание. „ Заплатите на политическия хайлайф ще се усилят и то със задна дата с 90 лева в случай, че знаем с какъв брой се усилват пенсиите ", сподели още Корнелия Нинова.

Нинова разгласи, че търси всякаква поддръжка – морална, обществена, с цел да се възвърне най-малко малко възприятието за правдивост в това общество.

„ Всяко нарастване, което получавам го подарявам на заболели хора “, разгласи тя.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР