БСП успя да запази добрия тон, показахте, че можете да

...
БСП успя да запази добрия тон, показахте, че можете да
Коментари Харесай

БСП взе третия мандат, получи го Георги Свиленски

" Българска социалистическа партия съумя да резервира положителния звук, показахте, че можете да търсите консенсус, да работите дружно със своите политически съперници ".

Това сподели президентът Румен Радев, до момента в който връчваше третия мандат за сформиране на държавно управление на шефа на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

" Възлагам на ПГ на Българска социалистическа партия да уточни претендент за министър ръководител. Ценностите, които сплотяват хората в левицата - мир, правдивост, независимост би трябвало да са и полезности на всяко едно българско правителсво ", сподели още президентът.

На излизане от президентството Нинова съобщи, че към момента няма име за министър председател. Първото, което ще създадат е да сложат програмата, направена от трите партии на масата за първия мандат.

" Смятаме, че първата по величина партия би трябвало да излъчи претендента за министър председател ", сподели Нинова.

Министрите щели да се прецизират откакто се реализира единодушие. Но Българска социалистическа партия държи на досегашните си титуляри.

" Досега с " Демократична България " работехме добре, рационално, постоянно намирахме решение на въпроси, които са ни разделяли ", сподели Нинова.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР