БСП трябва да дадем кауза на обществото, която е много

...
БСП трябва да дадем кауза на обществото, която е много
Коментари Харесай

Кирил Добрев: В политиката трябва да имаш кауза, по-голяма от теб самия

„ Българска социалистическа партия би трябвало да дадем идея на обществото, която е доста по-голяма от персоналните упоритости на всеки един от нас. Днес на улицата са младежите, не бедните и гладните, а младите, чието достолепие е засегнато, които не са съгласни някой да им краде контрола върху живота и правата им. Те желаят правдивост в този момент и незабавно ”.
Това съобщи на среща с членове и симпатизанти в Стара Загора претендентът за ръководител на Българска социалистическа партия Кирил Добрев. По думите му първата част от тази правдивост е незабавната оставка на държавното управление на ГЕРБ, а другата - безапелационна смяна в метода на действие на страната. „ Не може просто да претендираме за властта, това го вършат всички партии. Наша отговорност е да убедим обществото, че след ГЕРБ можем да управляваме по-добре”, сподели още претендентът за ръководител.

Той показа вижданията си за действителен цивилен надзор върху институциите, както и секторите, които могат да изведат страната от следващата рецесия. Сред тях Добрев уточни образованието и вложения в просвета, преформатиране на стопанската система по този начин, че да е конкурентоспособна и промени в правосъдната власт, в която да има по-малко политика и повече правдивост. Във вътрешнопартиен проект Кирил Добрев се разгласи за консолидация вътре в Българска социалистическа партия и в лявото на ясна и кардинална основа. Той разяснява, че през последните 4 години е бил част от екипа, управлявал партията; част от загубите и успехите на левицата.

„ Не се дразня, че един човек си приписва всички достижения през този мандат. Винаги съм бил правилен и прям към ръководителя на Българска социалистическа партия, който и да е бил той, само че предан оставам единствено на партията”, безапелационен бе Добрев. Той сподели още, че би трябвало да се спре практиката сред два национални избора партията да се занимава с вътрешнопартийни борби, с търсене на врага с партиен билет. „ Не мога да приема, че всеки с друго мнение в партията е човек на Бойко Борисов и Делян Пеевски. Интригите и гоненията, наказването на особеното мнение не ни прави по-силни, а по-слаби”, съобщи претендентът за ръководител.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР