БСП тръгва в битката за местната власт по-силна и ще

...
БСП тръгва в битката за местната власт по-силна и ще
Коментари Харесай

БСП ще търси обединение с леви партии за местните избори

БСП потегля в борбата за локалната власт по-силна и ще търси обединяване с левите партии в страната. Заявката социалистите направиха по време на обичайния си събор на Бузлуджа, където означиха 128-та годишнина от началото на проведеното социалистическо придвижване.

Освен, че даде поръчка за мощно показване на локалните избори, Корнелия Нинова акцентира, че Българска социалистическа партия е единствената партия, побеждавала ГЕРБ на избори.

Корнелия Нинова, ръководител на Българска социалистическа партия: Борисов ръководи не тъй като може и не тъй като народът го желае и го харесва, а поради страха, в който държи народа. Днес нашият политически конкурент е ГЕРБ, само че нашият зложелател е страха. Народе, изправете се и те ще паднат.

В речта си на Бузлуджа, Нинова не подмина и измененията, засягащи партийните дотации.
Корнелия Нинова, ръководител на Българска социалистическа партия: Поставиха ни пред избор - да се предадем или да се продадем на олигархията. Горките! В главите на тези хора политиката е единствено алъш -вериш. Не се предаваме, не се продаваме, а продължаваме.
На изказванията, че партията е разграничена, Корнелия Нинова отговори с въпроса.
Корнелия Нинова, ръководител на Българска социалистическа партия: Кой е партията? Не съм аз, не са тези 200 души, които сте избрали за свои ръководители, ние сме краткотрайно, сложени от вас, с цел да свършим работа. Партията сте вие! И по този начин, уповавам се, заредени през днешния ден, да тръгнем в новата си борба за локални избори.
В идните избори Българска социалистическа партия ще поддържа сполучливите си кметове. Но ще издигне и нови, млади претенденти, тъй като задачата е да има последователност и обновяване.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР