БСП-София търси кандидат за кмет, който да решава проблемите на

...
БСП-София търси кандидат за кмет, който да решава проблемите на
Коментари Харесай

Манолова - оръжието на БСП за сваляне на Борисов от власт

БСП-София търси претендент за кмет, който да взема решение проблемите на хората. Това съобщи социалистът Георги Свиленски пред Нова тв.

Левите желаят кметът на столицата да прави качествени поправки, да организира почтени публични поръчки. Мая Манолова е един от хората, който дава отговор на този профил, посочи Свиленски.

Текат номинациите в партийните структури. Мая Манолова е човек с най-вече номинации, акцентира аленият народен представител. Целта на партията е да се смъкна ГЕРБ от власт в София.

Възходът на Бойко Борисов стартира от кметския пост, по тази причина по мнението на Свиленски в реда на нещата е рухването му от власт да стартира от столицата.

Той не пожела да разяснява избора на нов основен прокурор.

Председателят на предизборния щаб на Българска социалистическа партия за локалните избори Кирил Добрев по време на събора на партията на Бузлуджа, също разгласи, че Манолова е най-подходящият претендент за кмет на София.

Самата Мая Манолова съобщи преди дни, че тя сама ще реши дали да се кандидатира за кмет на София и в случай че реши, би се явила като независим състезател.

Настоящият столичен кмет Йорданка Фандъкова изясни, че ще разгласи решението си през септември. По думите ѝ има номинации за нейната кандидатура, само че тя към момента не е решила дали ще взе участие в изборите наесен.

Припомняме, че още на 28 юни кметът на София съобщи, че към момента не е решила дали ще влезе в борбата за кметския пост.

В събота, 20 юли, вицепремиерът Томислав Дончев акцентира, че не вижда нищо противоречиво в номинацията на Фандъкова за кмет на София.

Според социологическо изследване на Центъра за разбори и маркетинг, Йорданка Фандъкова ще получи нов мандат, в случай че се кандидатира на идните локални избори. Изследването разкрива, че има възможност Фандъкова да отиде на балотаж с сегашния омбудсман Мая Манолова, в случай че и тя бъде претендент. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР