БСП - София излезе с позиция заради зверското нападение над

...
БСП - София излезе с позиция заради зверското нападение над
Коментари Харесай

БСП с остра позиция заради побоя над Иво Никодимов

БСП - София излезе с позиция поради зверското нахлуване над журналиста Иво Никодимов, станало по-рано през днешния ден в центъра на София. Ето какво пишат от партията, без редакторска интервенция.
Недопустимо е всекидневно да стават арогантни набези, измежду бял ден, в централната част на европейска столица. Там където се чака, че степента на сигурност е най-висока. Там където се чака, че има видеонаблюдение, полицейско наличие и надзор.

Недопустимо е всеки ден да има похищения против жители. Независимо дали са нотариуси, публицисти или кранисти. Остава тежкото възприятие за безредие и неустановеност. А в тази ситуация с журналиста от Българска национална телевизия Иво Никодимов, има и горчивото чувство за посягане против свободата на словото.

Но очевидно е възможно. Явно страната се люлее като неуправляем транспортен съд в морето от кавги.

Ръководството на Министерство на вътрешните работи желае причини. Господа, това са причините!

Ваше обвързване е да гарантирате сигурността и живота на българските жители. Ваш дълг е осигурите всички нужни условия на работа и нужния разполагаем състав, който да извършва главната си задача – опазването на реда и сигурността в страната.

Не по-малка е и отговорността на Столична община. Защото функционалностите по сигурността в града, от години, мощно са неглижирани.

Българска социалистическа партия – София освен приканва, а изисква, способените органи да подхващат всички нужни дейности, в най-кратки периоди, да бъдат разкрити, хванати и осъдени причинителите на тези нагли закононарушения против личността и против свободата на словото, които стават последните дни в столицата.

Защото противното значи, че в България са спрели да действат главните системи на страната.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР