БСП ще води последователно управление, с последователни действия и ясни

...
БСП ще води последователно управление, с последователни действия и ясни
Коментари Харесай

Георги Свиленски: БСП е единствената политическа сила, която...

БСП ще води поредно ръководство, с поредни дейности и ясни мерки
„ Последното социологическо изследване ясно демонстрира наклонността, а тя е Българска социалистическа партия да е първа политическа мощ, с към 2-3% преди втората. Ние би трябвало да спечелим изборите, тъй като България има потребност от смяна, тъй като отчетът на Държавния департамент е позор за нас. Ако до в този момент говорихме, че Борисов е най-слабият министър председател в Европа, че е двойкаджията на Европа, през днешния ден към този момент можем да кажем, че ни е позор от подобен министър председател. Той докара България до такова състояние, че в отчета да бъдат установени всички неща и за медиите, и за правата на индивида, и за полицейското принуждение. “ Това съобщи лидерът на листата на Коалиция “БСП за България “ за 24 МИР и ръководител на Предизборния щаб Георги Свиленски в ефира на БТВ.

В предаването “Лице в лице “ той бе безапелационен, че България има потребност от смяна, тъй като рецесията пристигна, лечебните заведения и медиците започнаха да се оправят с каквото могат, само че българското държавно управление абдикира от този проблем.

Георги Свиленски изложи ограниченията, които Българска социалистическа партия ще направи първите 100 дни, когато вземе ръководството: „ Първо ще върнем още веднъж описите на възрастните и хората, които имат потребност от ваксини, тъй като те бяха забравени, както и хората с хронични болести. Ще създадем по този начин, че имунизациите да отиват при персоналните лекари, а не те да вървят и да ги чакат. Ще създадем чисти от коронавирус лечебни заведения “, изясни той като добави, че измежду първите ограничения ще бъдат прекратяването на комерсиалния статут на лечебните заведения, както и започването на договаряния с други снабдители на ваксини.

С “разтягането “, което Борисов прави, остава един безпорядък след себе си – претъпкани лечебни заведения и един погубен бизнес, съобщи Свиленски като добави „ Има променчивост и неизясненост към ограниченията. Българска социалистическа партия предлага да бъдат слушани специалистите, ние ще водим поредно ръководство, с поредни дейности, с цел да може да бъде ясно по кое време и какви ограничения се вземат. “

Българска социалистическа партия предлага помощ на българската стопанска система и на българските компании като първата стъпка е данъчна почивка: „ Тези компании, които са затворени, ще получат помощ, а не заем. Българските родители, чиито деца не вървят на детска градина и на учебно заведение, ще получат 70% от прихода им, само че не по-малко от минималната работна заплата “, сподели още той.

„ Българска социалистическа партия е единствената политическа мощ, която може да смъкна ГЕРБ от власт. Със сигурност идващото ръководство ще има потребност от поддръжката на най-малко няколко политически субекта. Ние сме безапелационни и поредни, че не можем да се коалираме с ГЕРБ, защото 10 години се опитваме да сменим този модел “, съобщи Свиленски като добави: „ Мерките, които през вчерашния ден бяха показани от ръководителя Корнелия Нинова, програмата за ръководство и “Визия за България “ са три отворени документа, върху които ще седнем с всеки политически индивид, който е склонен с тях. Мерките, които предлагаме, ще бъдат обезпечени посредством налозите, когато по-богатите – 120 хиляди българи, стартират да заплащат малко повече, само че 3.6 млн. продължат да заплащат същото. “

Той прикани за всеобщо гласоподаване, защото по този метод се понижава шансът изборите да бъдат фалшифицирани. „ Гласувайте за който желаете, само че с цел да бъде вашия глас за смяната, би трябвало да гласувате за Българска социалистическа партия, сподели още Свиленски.

На въпроса кой е моделът на ръководство на ГЕРБ, Георги Свиленски отговори: „ Този на едноличното ръководство, този, в който министър председателят не идва в Народното събрание. Този, при който закони се одобряват на три четения, както и се трансформират сред първо и второ гласоподаване, без да имат нищо общо с главния законопроект. “ Той добави още раздаването на пари от багажника на джипката, както и напомни обстоятелството, че в Народното събрание бяха признати четири бюджета, а министър председателят не е участвал на нито един от тях.

„ Това нещо би трябвало да спре, би трябвало да върнем държавността и спазването на Конституцията, да създадем по този начин, че стопанската система да работи в интерес на хората, а не в изгода корпорациите. ГЕРБ вкара корупцията в законите, по тази причина ние ще ги променим “, безапелационен бе лидерът на листата в 24 МИР.

В умозаключение той прикани всички български жители на 4-ти април с номер 4 да сменим ръководството на страната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР