БСП ще внесе самостоятелно на 17 януари мотивите си за

...
БСП ще внесе самостоятелно на 17 януари мотивите си за
Коментари Харесай

БСП внася самостоятелно вота на недоверие към правителството


Българска социалистическа партия ще внесе независимо на 17 януари претекстовете си за гласоподаване на избор на съмнение към държавното управление на Бойко Борисов поради корупцията, заяви след среща с Движение за права и свободи в четвъртък водачът на социалистите Корнелия Нинова.

Тя разгласи, че това решение е било взето още предходния ден на изпълнително бюро на Българска социалистическа партия и не е тъй като й е била отказана поддръжката на Движението за права и свободи, което в началото планираше да се причисли към желаната оставка на кабинета на ГЕРБ, само че в следствие почетният водач на партията Ахмед Доган сподели, че няма опция на ГЕРБ в ръководството на страната.

На Движение за права и свободи ще бъде оставено решението дали да поддържа в пленарна зала настояването за оставка на държавното управление.

Нинова сподели, че левицата е решила да внесе независимо настояването за избор на недоверия, защото Българска социалистическа партия не е съгласна с думите на Доган, че няма партия, която да поеме властта от ГЕРБ. Тя отхвърли Движение за права и свободи да са отказали поддръжката си след думите на Доган. /mediapool.bg
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР