БСП ще върне третия мандат, ако им бъде връчен от

...
БСП ще върне третия мандат, ако им бъде връчен от
Коментари Харесай

БСП категорично ще върнат третия мандат, ако им бъде връчен

БСП ще върне третия мандат, в случай че им бъде връчен от президента Румен Радев, разгласи депутатът Георги Свиленски пред Българска национална телевизия. Според него другите два мандата са изчерпани.

" Като познавам Борисов, който заран приказва едно, на обед друго, а вечер прави трето... Личното ми мнение е, че са изчерпани и няма да има държавно управление, само че всичко се случва час по час. Чудя се за какво България трябваше да загуби 9 месеца, с цел да се стигне до през вчерашния ден - ГЕРБ хвърлиха кърпата и споделиха, че няма да вършат държавно управление, тъй като се търгуват постове ", възмущава се социалистът.

Той не се изненада от поръчката на ГЕРБ, че могат да продължат диалозите с ПП-ДБ след изборите.

" Пожелавам им триумф в предизборната акция - в случай че това ще им е акцията, че ще продължат диалозите, то по-добре да не ги стопират ", означи депутатът.

По думите му в идващ парламент социалистите ще работят с тези, които желаят да вземат решение проблемите. Свиленски не уточни партии, с които Българска социалистическа партия ще работи след изборите, а прикани да се изчака да стане ясно кой ще влезе в идващото Народно събрание.

" Тази акция би трябвало да я формулираме не с кого, а защо - всяка партия да каже защо ще се бори ", безапелационен бе той.

Депутатът от Българска социалистическа партия не вижда проблем с последните промени в Конституцията, съгласно които Народното събрание ще заседава и при служебно държавно управление:

" В естествена обстановка Народното събрание постоянно заседава и не се саморазпуска. Това, че три години сме в някаква шизофренна обстановка да създадем пет избора не значи, че неприятното би трябвало да стане вярно ", означи Свиленски.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР