БСП ще сезира Конституционния съд за следенето на телефоните без

...
БСП ще сезира Конституционния съд за следенето на телефоните без
Коментари Харесай

БСП сезира Конституционния съд за следенето на телефоните без съдебно разрешение

БСП ще сезира Конституционния съд за следенето на телефоните без правосъдно позволение, излиза наяве от позиция, изпратена до медиите.

„ По Закона за дейностите в изключително състояние, който ръководещите одобриха, ще внесем в Конституционния съд тъжба против текст за следене на клетките на телефоните без правосъдно решение ", се чете в изказването на Корнелия Нинова.

В него водачът на Българска социалистическа партия подлага на критика ръководещите за затварянето на Народното събрание и ограниченията за преодоляване на рецесията в туризма, настъпила след разпространяването на COVID-19.
Цветлин Йовчев за изключителните ограничения: Трафичните данни нямат общо с подслушването „ Не може никой от нас да бъде подслушван на основата на Закона за изключителното състояние “, безапелационен е някогашният вътрешен министър
„ Правителството би трябвало да излезе и да каже какво е финансовото положение на страната, има ли 1.5 милиарда остатък или сме на 3.5 милиарда недостиг. Правителството би трябвало да излезе и да каже какви цели за отпуснатите пари за справяне с рецесията се слагат преди всичко. Мястото на този сериозен диалог е в Народното събрание. Парламентът даже не е осведомен. Това е следващият гвоздей в ковчега на парламентаризма”, споделя още Нинова.
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 293 29 3 9 Света 566555 34745 25429 129360 Заразени* Нови Починали България 293 29 3 Света 566555 34745 25429
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР