БСП ще се включи в искания вот на недоверие от

...
БСП ще се включи в искания вот на недоверие от
Коментари Харесай

БСП ще се включи в искания от „Възраждане” вот на недоверие

БСП ще се включи в претенции избор на съмнение от партия „ Възраждане ”.  Това разгласи Корнелия Нинова, ръководител на парламентарната група на " Българска социалистическа партия за България ", пред публицисти в Народното събрание.

Решението бе взето след изключително съвещание на Изпълнителното бюро и парламентарната група на партията.

„ Включваме се в настояването на избор на съмнение като съвносители. Имаме бележки във връзка с претекстовете. Смятаме, че са непълни, през днешния ден ще ги допълним ”, съобщи водачът на Българска социалистическа партия. 

С дейностите си ръководещото болшинство в действителност поставя кръст на българската енергетика, най-малкото, което можем да желаяме е избор на съмнение и носене на политическа отговорност за това, което се случва, сподели тя.

Сред претекстовете, които ще бъдат доработени от Българска социалистическа партия ще бъдат добавени, с изключение на въглищните централи, и решението за дарението на двата нуклеарни реактора и други Ще дадем една по-голяма и обща картина за енергетиката, изясни Нинова. 

„ Аргументите са на наша страна. Ако рецензиите от избрани депутати от ГЕРБ-СДС към държавното управление са откровени, ще ни поддържат ”, сподели още Нинова.

В сряда поръчка за поддръжка на вота дадоха и от " ИТН ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР