БСП ще реши в утрешния ден дали да подкрепи колегите

...
БСП ще реши в утрешния ден дали да подкрепи колегите
Коментари Харесай

БСП ще реши в утрешния ден дали да подкрепи Възраждане в искането им за вот на недоверие

БСП ще реши в утрешния ден дали да поддържа сътрудниците си от " Възраждане " и " ИТН " в настояването им за избор на съмнение против кабинета " Денков " поради политиката му в областта на енергетиката.

Това разгласи в коридорите на Партийния дом ръководителят на парламентарната група на Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

" Позицията на Българска социалистическа партия по отношение на това държавно управление е ясна от първия ден - ние не поддържаме държавното управление на ГЕРБ, ПП/ДБ и Движение за права и свободи. Относно самодейността за избор на съмнение - на следващия ден привикваме изключително съвещание на Изпълнителното бюро, знаете, че в нашата партия такива решения не се взимат на крайник ", сподели той.

Свиленски преповтори острата позиция на партийния водач Корнелия Нинова, че с приемането на съглашението с миньорите и енергетиците, се поставя кръст на българската енергетика.

" Днес бе комплициран завършек на българската енергетика. Смъртната присъда, всички вие станахте очевидци. Запомнете ги тези репортажи след време, ще е значимо да се връщат на жителите. "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР