БСП ще проведе заседание на Националният си съвет в събота.

...
БСП ще проведе заседание на Националният си съвет в събота.
Коментари Харесай

БСП избира нов състав на Изпълнителното бюро

БСП ще организира съвещание на Националният си съвет в събота. На съвещанието се планува съветът да избере новия състав на Изпълнителното бюро и да дефинира водачите на листите и местата за съдружните сътрудници и гражданската квота.
За 30 май Националният съвет на Българска социалистическа партия ще се събере още веднъж, с цел да утвърди дефинитивно листите за народни представители.
 Корнелия Нинова: Голямата коалиция вляво към този момент е реалност Корнелия Нинова: Голямата коалиция вляво към този момент е реалност
Голямата коалиция вляво към този момент е реалност и че са подписани първите съглашения на Българска социалистическа партия с АБВ и гражданската групировка на Георги Кадиев. Предс...
Припомняме, че Корнелия Нинова към този момент заяви, че до 26 май ще водят диалози с други партии за явяване на изборите. Започват с АБВ, Движение 21 и " Нормална страна " на Георги Кадиев.
Нинова посочи, че самодейността за диалозите е подела тя. Тя уточни, че на този стадий няма да огласи имената на другите парии, с които ще се водят диалози.
Изчистихме общите си политики с тези три партии. На тези избори ще се явим във формата „ Българска социалистическа партия за България ” – ще се записваме с това име в ЦИК на 26 май, сподели Нинова и акцентира: Сегашният формат на коалиция " Българска социалистическа партия за България " се резервира.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР