БСП ще проведе отделни срещи за бюджета с ПП и

...
БСП ще проведе отделни срещи за бюджета с ПП и
Коментари Харесай

Нинова: Случилото се на границата е недопустимо, трябва суров закон

БСП ще организира обособени срещи за бюджета с Политическа партия и ГЕРБ
„ Това, което се случи на границата е неприемливо посягане върху националната сигурност. Случаят е следващ. За нас не е задоволително да установяваме казуса до идващия път. Трябват драконовски ограничения за превенция  и решение на тези въпроси ”, сподели на брифинг в Народно събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова. 

Тя съобщи, че са внесли промени в Наказателния кодекс, които касаят фрапантно нарастване на ограниченията, съобщи тя.

„ Трите оферти за т. нар каналджии, които вършим са следните  - отнемане от независимост от 5 до 10 години, санкция и напълно лишаване на имуществото. За длъжностни лица, които подкрепят каналджиите предлагаме – от 10 до 20 години, санкция от 50 до 100 хиляди и напълно лишаване на имущество. За тези, които подкрепят престояване на бежанците – затвор от 3 до 7, от 5 до 15 хиляди лв. санкция и напълно лишаване на имуществото.

„ Трябва да подсигуряваме един недопечен закон и да следим неговото приложение ”, сподели Нинова, която акцентира, че не е търсила поддръжка от другите партии.

Лидерът на Българска социалистическа партия сподели, че преди седмица е споделила, че без значение от преговорните би трябвало да се одобри бюджета. „ Утре Българска социалистическа партия и Политическа партия ще имат среща на тематика бюджет, в четвъртък в 11 часа ще има среща с ГЕРБ. Колегите от Движение за права и свободи също показаха предпочитание ”, разясни тя.

Нинова сподели, че ще чака третия мандат и решението на Радев - „ не може да гадаем ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР