БСП ще проведе 50-ия Конгрес на партията през уикенда в

...
БСП ще проведе 50-ия Конгрес на партията през уикенда в
Коментари Харесай

Конгрес на БСП през уикенда ще избира нов Национален съвет |

Българска социалистическа партия ще организира 50-ия Конгрес на партията през уикенда в НДК. 

Юбилейният конгрес стартира на следващия ден в зала 1 в 10.00ч., чака се участват над 500 гости- близо 40 представители на дипломатическия корпус, кметове, интелектуалци, хора на науката и културата, депутати от Великото Народно заседание, представители на парламентарната група на “БСП за България ”, евродепутати, общински и регионални ръководители на Българска социалистическа партия от цялата страна. Акредитирани за отразяването на Конгреса са 78 публицисти от страната и чужбина, оповестиха от партията. 

На форума на Българска социалистическа партия ще бъде показан политически отчет, който ще включва доклад на Националния съвет на Българска социалистическа партия и на парламентарната група на “БСП за България ”. Ще бъдат прегледани и доклад на депутатите на Българска социалистическа партия в Европейския парламент, както и доклад на Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия. 

Ще бъде определен Национален съвет на Българска социалистическа партия, ръководител на общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия и членове на Общопартийната контролна комисия на Българска социалистическа партия.

Конгресът на левицата ще прегледа Резолюция против деянията и настъплението на неофашизма и неонацизма в Европа, както и Политическа декларация за развиването на Българска социалистическа партия и целите на нейната политика.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР