БСП ще предложи промени в Кодекса за социално осигуряване, които

...
БСП ще предложи промени в Кодекса за социално осигуряване, които
Коментари Харесай

БСП предлага да изравни правата на родителите на загинали войници

Българска социалистическа партия ще предложи промени в Кодекса за обществено обезпечаване, които да изравнят правата на родителите на починали военнослужещи по време на задачи с правата на тези, починали при произшествия у нас. Това заяви водачът на левицата Корнелия Нинова във вторник след среща с близки на починали военнослужещи по време на задачи зад граница.

" Това, съгласно нас, е една дребна корекция, която ще внесем незабавно през януари, както и да създадем една паметна плоча с имената им като всичко подчиняваме единствено на едно човешко отношение и почитание към момчетата, които са починали, изпълнявайки служебния си дълг и към тези техни близки, които се усещат забравени от обществото - да имат нашата респект ", съобщи Нинова.

Нинова добави, че евентуално ще бъде сниман и филм за българските бойци. Лидерът на Българска социалистическа партия добави, че през годините околните на починалите зад граница военнослужещи не са били чути от институциите у нас, като в памет на бойците ще бъде сложена и паметна плоча, която най-вероятно ще бъде в столицата.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР