БСП ще отбележи с призив за мир своя празник -

...
БСП ще отбележи с призив за мир своя празник -
Коментари Харесай

На Бузлуджа: БСП ще отбележи 132 години с призив за мир

БСП ще означи с апел за мир своя празник - 132 години от проведеното социалистическо придвижване у нас и провеждането на Бузлуджанския организационен конгрес на БСДП. Традиционно социалистите ще се съберат на знаковата Историческа поляна под връх Бузлуджа на народен събор от 28 до 30 юли.
" Бузлуджа за мир " е мотото на събора тази година, който ще събере членове и симпатизанти на Българска социалистическа партия, посетители от политически партии и юношески организации, доста жители.
Националният политически протест е в събота на 29 юли. Предния ден в Стара Загора ще се организира конференция на тематика " Иновации и стартъпи в локалната власт ", проведена от Младежкото обединяване в  БСП. Предвидени са и поредност от срещи и диалози на социалисти от цялата страна.
Фолклорни и самодейни сформира от цялата страна ще показват българското песенно благосъстояние в трите дни на националния събор на Българска социалистическа партия.
След привършване на националния събор на Бузлуджа, социалистите ще поднесат венци и цветя пред Паметника на свободата на връх Шипка в символ наизуст и респект към българските опълченци и воините, отдали живота си за Освобождението на България.>
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР