БСП ще коментира резултатите, но след като обявят окончателните резултати.

...
БСП ще коментира резултатите, но след като обявят окончателните резултати.
Коментари Харесай

БСП ще коментира резултатите, но след като обявят окончателните резултати

БСП ще разяснява резултатите, само че откакто разгласят окончателните резултати. Това оповестиха от пресцентъра на партията за Българска телеграфна агенция. Тази вечер не се чака конференция.

Според първите резултати от екзитпола на четирите социологически организации, регистрирани в ЦИК, " Българска социалистическа партия за България " е четвърта политическа мощ с дребна преднина пред Политическа партия " Възраждане ". Левицата получава към 10-11% от гласовете. 

По-рано през днешния ден, когато пусна своя глас в София, водачът на БСП Корнелия Нинова каза, че е гласувала за стабилно ръководство, което от на следващия ден да отвори мощен социално-икономически щит пред рецесията. Очаквам Българска социалистическа партия да сме в идващото ръководство, разяснява Нинова. Без мощна обществена партия в тези сложни моменти няма да е елементарно, уточни тя. Нинова съобщи, че с ГЕРБ и Движение за права и свободи не могат да вършат болшинство, съобщи настоящо.ком. 

Лидерът на Българска социалистическа партия сподели, че са подготвени с 10 ограничения за първите 100 дни за преодоляване на инфлацията и повишение на приходите. Сред тях Нинова уточни таван на цените, преразпределение на свръхпечалбите от енергийните сдружения към семействата и компаниите, повишение на заплатите, на минималната работна заплата, преизчисляване на пенсиите, увеличение на вдовишките надбавки, безвъзмездни учебници и медикаменти за деца, освобождение на младите до 26 години от налози за първата им работа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР