БСП ще излезе със свои предложения за приоритети по време

...
БСП ще излезе със свои предложения за приоритети по време
Коментари Харесай

Нинова: БСП ще излезе със свои предложения за приоритети по време на председателството


Българска социалистическа партия ще излезе със свои оферти за цели по време на председателството, които ще предложи в българския парламент в поддръжка на държавното управление, само че и в сходство с нашите разбирания за бъдещето на Европа и мястото на България. Това съобщи ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Нинова взе участие в конференция на тематика „ Националните цели в подтекста на българското председателство на Европейски Съюз “.

На прага сме на председателството на България на Съвета на Европейския съюз. Гледаме на това председателство като на опция за България да бъде водач в полемиките за бъдещето на Европа и за опциите на България в това общо бъдеще, съобщи Нинова и уточни, че това председателство се организира в миг на огромни провокациите пред нашия общ дом Европейския съюз.

„ Нашата позиция е, че би трябвало да поставим всички старания да съхраним Европа единна и мощна, с благоприятни условия да развива и своята същина като обществена Европа въз основата на полезностите, на които е формиран и действа Европейският съюз “, съобщи Корнелия Нинова.

„ Смятаме, че би трябвало да обединим национални старания всички политически партии, с цел да бъде това председателство сполучливо, да даде вероятност и път на Европейски Съюз, да очертае задачите, както и да нарежда България и нейните цели в общото ни бъдеще “, акцентира тя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР